KEZDŐLAP
AKTIVITÁSOK
TERMÉKEK
KLIENSEK
KAPCSOLAT
 
 
 

Az AQUARIS VERITAS SRL kereskedelmi társaság székhelye Sepsiszentgyörgyön, Kovászna megyében, az ország szívében, a Kárpátok kanyarulatában található.

A cég 1994-ben alakult magánvállalatként. Főtevékenységünk élelmiszerek áruba bocsátása és forgalmazása a hazai piacon. 2008-tól üzleti tevékenységünket kibővítettük kakaós és diabetikus csokoládék valamint szezonális (karácsonyi és húsvéti) csokifigurák gyártásával melyet Choco Pack márkanév alatt forgalmazunk.

Cégünk állandó növekedésben és fejlődésben lévő vállalkozás, amelynek sikere és pénzügyi eredményessége többek között egy fejlett gépparkban, egy székházban és saját raktárban tükröződik. A forgalmazás területén elért sikereink arra ösztönöztek, hogy bővítsük kínálatunkat a román piacon előbb Magyarországról majd Szlovákiából behozott importáruval.

Magyarországról zöldborsót, lencsét, mákot, dióbelet, mazsolát, kókuszdiót, paszulyt, tésztaféléket, üdítő italokat, különböző ecetféléket, savanyúságot, csokoládét, fűszereket, disznóbelet és fûszereket importálunk. 2009-től szlovákia ADY termékeket is imprtálunk.

2000 óta társaságunk egy új értékesítési politikát alkalmaz, amely a cég saját logisztikai szolgáltatásain keresztül különböző élelmiszerek bő választékának a hazai értékesítésén alapul, úgy a kis-, mint a nagykereskedelem területén. Romániai, magyarországi valamint szlováliai termékeink országunk minden megyéjében megtalálhatóak.

Üzleti kapcsolatrendszert építettünk ki más forgalmazó cégekkel is, valamint multinacionális üzlethálózatokkal, kereskedelmi központokkal és cash & carry bevásárlóközpontokkal is az ország minden sarkából, mint például a Pludi Market (Plus üzlethálózat), Selgros, Kaufland, CDE R Interex, CBA vagy a REWE (Penny + XXL) Romania, Auchan, SPAR, Mega - Image-el.
Kovászna, Hargita és Brassó megyékben saját ügynökhálózattal rendelkezünk.

2006-tól a cégünk saját irodaépülettel valamint egy 800 nm-es raktárral rendelkezik.

A 2010 - es évre célkitüzésünk egy 1500 nm-es raktár valmint egy különálló édességgyártó épület építése.

Ha kitűnő minőségű termékeket szeretnének értékesíteni vagy vásárolni, akkor megtalálták az ideális üzleti partnerüket. Ne habozzanak, keressenek meg minket.

Ügyvezető
Héjja Dezső

www.chocopack.ro
www.szerencsibonbon.hu
www.karamellsnack.hu
www.azkonzervaren.sk
www.gramex2000.hu
www.pa-comp.hu
www.izsakiteszta.hu
www.buszesz.hu
Házi Piros Paprika Kft
-
-